Ny Tyrkia blogg!
Skrevet av Erik Nevland   
fredag 25. mars 2016 16:32

 

Da var det klart for andre bidrag til bloggen!

For damelagets skyld har uken så langt vært preget av mye gode utsagn fra kjære Karen, som holder det gående morgen som kveld. 

Treningsuken har for damenes del vært med god intensitet og mye bra spill. Kan vell si vi har hakket hardere økter enn herrene, med kondisjon en gang til dagen. Herrene tar det igjen ved et veldig vått show av selveste Jonas etter torsdagstreningen. Fredags ettermiddag spilte damene kamp mot et 2.divisjonslag fra sveits, som endte 2-0 til Randaberg damene etter mye kriging. Det hjalp nok på seieren at herrelaget stilte opp med både lettkledd pauseshow og heiagjeng på sidene.

Synnøve ble offer for guide rollen til treningsfeltet onsdag, der vi egentlig kun satt igjen med at det skulle åpne et badeland når vi kommer tilbake neste år (*hinthint*). Vi alle kan vell si oss enig i at Hampus sitt foredrag om ulike måter å sjekke opp damene på var mer lærerikt, i alle fall for de med tinder.

Da er det bare å lade opp med en god og velfortjent middag til å se herrene spille treningskamp mot Drøbak på lørdagsformiddag der damene også skal vise at vi kan heie fram Randaberg. I tillegg har damenes keeper Tonje, bursdag i dag og blir hele 18 år, det ble selvfølgelig satt pris på av både hotellet, herrelaget og oss damene.

Masse hilsen fra oss i Tyrkia