Blogg fra Tyrkia.
Skrevet av Erik Nevland   
tirsdag 22. mars 2016 18:21

Også i år vil det komme blogger fra treningsleiren i Tyrkia. Her kommer første bidrag.

I år fikk A-laget følge av damelaget på tur. Foreløpig ser dette ut til å fungere bra, spesielt for Olav som måtte sette seg ved siden av Mona på bussen hjem fra trening, til stor begeistring og jubel fra lagkameratene. Kan det være noe på gang?

Hotellet er som vanlig av høy kvalitet. Vi ligger nær treningsanlegget, som forøvrig også er av høy standard. Første treningsdag var preget av tunge reisebein, og kvaliteten på øktene dermed likeså. Da det ble innført bøter for taperlaget på spilløktene, ble det derimot fart på sakene. Laget er nå splittet i to; En gjeng vinnere og en gjeng sure tapere. Det er så viktig å vinne, at selv under middagen er mange enda nedfor og ikke til å snakke med.Vi skal, av hensyn til vedkommende, ikke gå nærmere inn på hvem som har tapt begge (!!) spilløktene til nå denne leiren. Heldigvis kommer det en ny dag i morgen hvor nye lodder skal deles ut.

Ellers er dommerne på treningene lett bestikkelige, og leverer til tider uforståelige og merkelige avgjørelser til stor frustrasjon for spillergruppen. Keeprene har ikke med seg keepertrener på leir i år, hvor kvalieten på utspark er heller laber. Kurt Hegre har nok å ta fatt i når vi kommer hjem. Landskampen mellom Tyrkia og Sverige var det mange som ville se, men ble valgt bort av sikkerhetsmessige årsaker. Til og med Zlatan valgte å bli hjemme denne gangen.

Sola har varmet godt her nede. Jonas har fått erfare dette, som er flittig med solkremen på sin bleke kropp. Nogga har valgt en alternativ tilnærming til sol-situasjonen. Han pakker seg heller inn med store treningsjakker og bukser. Solkrem er for pyser.

Hampus trenger litt oppmuntring etter å ha blitt offer for en dårlig planlagt spøk. Han ble, tradisjoen tro, kastet ut i bassenget mens han lå å slikket sol. Obligatorisk «practikal joke» på leir, men denne gangen med en prislapp på 7000,- ettersom hans splitter nye iphone 6 ble offret. Dette til stor frustrasjon for de som var skyldige for arrangeringen av spøken. Kjipt for Hampus, som nå er uten snapchat og dermed ikke kan svare sine mange kvinnelige beundrere (ryktene sier at det også er flere av damene på damelaget blant disse).

I kveld, 23.03, er minidisco og en heldig utvalgt førstereisende på programmet. Vedkommende må fullføre minidiscoen med full deltagelse og innlevelse for å få godkjent. Her får vi nok se mange stive fotball-moves.

Vi får håpe resten av ute blir like bra som starten har vært, både sosialt og sportslig.

Hilsen Kjell og Nogga.